دستگاه های فست فود آنجلوپو از سری دستگاه های پیشرفته جهان می باشد که پخت بسیاری از غذا های فست فود در این دستگاه صورت میگیرد.
فست فود آنجلوپو
اجاق گاز ۴ شعله فردار آنجلوپو ایتالیا
مشخصات فنی فست فود آنجلوپو
- ساخته شده از استنلس استیل
- برنز ها و رویه برونز ها ساخته شده از چدن
- دارای ترموستات و ترموکوپل
- در ساخته شده از استنلس استیل ۴۳۰
اجاق گاز استیک پز آنجلوپو ایتالیا
مشخصات فنی
- ساخته شده از استنلس استیل
- رویه از چدن شیاردار
- دارای ۲ برنر جهت تامین حرارت
- دارای سیستم تنظیم میزان حرارت
پاستا کوکر آنجلوپو ایتالیا
مشخصات فنی فست فود آنجلوپو
- دارای دو مخزن ۲۶ لیتری در مدل۱G۱ GP۲G و یک مخزن ۲۶ لیتری در مدل۱G۱GP۱G
- ساخته شده از استنلس استیل
- دارای سیستم حرارتی مستقیم
- دارای قابلیت کنترل درجه حرارت آب
- لگن ساخته شده از استنلس استیل ۳۱۶ال
موارد مصرف
- این دستگاه جهت پخت پاستا مورد استفاده قرار می گیرد که دارای خروجی فاضلاب جهت تخلیه و شستشو مخزن در ورودی آب جهت تغذیه به مخزن می باشد
تاپیک پیتزا آنجلوپو ایتالیا
مشخصات فنی فست فود آنجلوپو
- ساخته شده از استنلس استیل ۳۰۴ال
- دارای یخچال در رویه و در قسمت زیرین دستگاه
- دارای ترموستات جهت تنظیم میزان برودت
- رویه میز کار از سنگ گرانیت
تجهیزات جانبی
- سری بن ماریا به طرح۱ بن ماری۱/۱_۲ بن ماری ۲/۱ و ۴بن ماری ۱/۴
- سری بن ماریا به طرح۲ بن ماری ۱/۱_۱بن ماری ۲/۱ و ۴ بن ماری ۱/۴
- سری ۴ چرخ به جای پایه ها
فر کامبی استار آنجلوپو ایتالیا
مشخصات فنی
- محفظه پخت ساخته شده از استنلس استیل ۳۱۶ال
- دارای سیستم برنامه ریزی و کنترل دیجیتالی و لمسی (کامپیوتری) در مدلG۳
- دارای سیستم plus جهت افزایش قدرت دستگاه به میزان ۱۰ درصد در مدلG۳
- قابلیت پخت انواع غذا و نیز انتخاب نوع غذا در منوی دستگاه ۱۵۰ برنامه پیش فرض در مدلG۳
- دارای سیستم ECO جهت کاهش مصرف سوخت تا ۱۰ درصد در مدلG۲ وG۳
- دارای محفظه جمع آوری روغن حاصل از غذا_ دارای قابلیت پاستوریزه کردن کنسرو ه
- دارای سیستم حرارتی ترکیبی بخار و هوای گرم
- دارای سیستم شست و شو خودکار کل دستگاه در مدلG۲ وG۳
- دارای سنسور جهت تشخیص میزان مغز پخت شدن غذا در مدلG۳
تجهیزات حانبی
- قطعه دودی نمودن غذاFMSX، قطعه مخصوص پاستوریزه کردنFMP،
- اسپری جهت شستشو داخلیLDL
- اسپری خارجیPND
- سینی توری۱/۱
- سینی مرغ درسته۱/۱(۸عدد) G11P8
- سینی استنلس استیل۱/۱ عمق ۲۰ میلیمترB11F3
- سینی استنلس استیل۱/۱ عمق ۴۰ میلیمتر B11P4
- سینی توری مخصوص سرخ کردنBFR11P4
- سینی آلومینیومی T11AL20
- میز طبقاتی جهت قرار گرفتن در زیر دستگاهTBAFX۶۱۰